winkelruimte.jpg
Berg leem 2 kleuren small.jpg
B0000249_150401_Huus.jpg
L1008931_1504_Huus.jpg
B0000275_150401_Huus.jpg
L1009008_1504_Huus.jpg
HIGH DENSITY CARAMEL HR.jpg
winkelruimte.jpg

Natuurverf


SCROLL DOWN

Natuurverf


Neen, natuurverf is niet duurder dan reguliere verf en ja, keuzemogelijkheden en  kwaliteit zijn perfect vergelijkbaar met de grote merken. Waar zit het verschil wel? Natuurverf is samengesteld uit zuiver plantaardige of minerale grondstoffen, is milieuvriendelijk en aangenaam in verwerking. Veel natuurlijke verven zijn wateroplosbaar maar weinig wateroplosbare verven zijn natuurverf. Neem een kijkje op de website van onze producenten: BiofaKeim, Ecotec en Pure & Original. In ons aanbod: muurverflak, leemverf, krijtverf, kalkverf, silicaatverf, vernisolie voor vloeren en onderhoudsproducten.

Berg leem 2 kleuren small.jpg

Leem


Leem


Millennia bouwkunst brengen ons terug tot hét bouwmateriaal bij uitstek: leem.

Leem is niet alleen gezond in huis, het biedt ook ongekende decoratieve mogelijkheden. Exclusief bij HUUS: naast de traditioneel bruine hebben we ook witte, gele, beige én rode leem van Belgische bodem!

B0000249_150401_Huus.jpg

Kalk


Kalk


De Grieken en Romeinen deden het. Michelangelo deed het. HUUS doet het nog steeds: bouwen met kalk. Ben je op zoek naar een kalei of crepi voor de gevel? Zoek je een saneermortel tegen opstijgend vocht? Of denk je aan een tadelakt of stucco in de badkamer? Kalk heeft ongeëvenaarde technische en esthetische kwaliteiten. Onze partners Kerakoll en Stuc&Staff maken de producten, wij zorgen voor de creatieve inbreng.

L1008931_1504_Huus.jpg

Isolatie


Isolatie


Duurzaam bouwen is goed isoleren. En goed isoleren begint bij dakisolatie. Dat is stilaan algemene kennis. Maar wist u ook dat bio-ecologische isolatiematerialen dampopen en dus vochtregulerend zijn? En dat natuurlijke isolatie zorgt voor koelere kamers in de zomer? Enkele soorten ter overweging: houtvezel, papiervlokken, hennep, kalkhennep, schapenwol, stro, kurk. Voor de kenners: Homatherm, Thermohanf, Chanvribloc, Doscha, Steico en Qualycork.

B0000275_150401_Huus.jpg

Wandbekleding


Wandbekleding


Behang associeert u niet met design? Met het vliesbehang van Roomblush breng je een unieke, eigentijdse en speelse sfeer in je interieur.  Ontdek de Flourish, Naturals, Sparkling en Take Off collectie in onze winkel. Verruimt uw huis en uw geest!

Heeft u het liever nóg origineler: kies voor een wand in leder, kurk of 3D Wall Cladding.

L1009008_1504_Huus.jpg

Raamdecoratie


Raamdecoratie


Natuurlijke materialen voeren ook de boventoon in onze raamdecoratie. In de gordijnstoffen kiezen we voor kleurrijk katoen en linnen van Designs of the time. U kiest de stof, wij zorgen voor opmeting, confectie en plaatsing.

Daarnaast bieden we een heel uitgebreide collectie jaloezieën aan van Topblind, Louverdrape en Luxaflex. U ontdekt ze op groot formaat in onze showroom.

HIGH DENSITY CARAMEL HR.jpg

Vloeren


Vloeren


Een parket in eik, kastanje of bamboe? Een leuke retro cementtegel of zuiderse zelliges? Linoleum, kurk of sisal? Voor elk project vinden we de juiste vloer! Inspiratie en voorbeelden: CastaneaMoso Bamboo, Mopar, De Tegelbv, ForboVan Avermaet en Tasibel.