Bluet_Y6A5362.jpg
Roomin-Gent-Living-Room-4.jpg
Franz_Gustav_220.jpg
L1006016_1509_apuura.jpg
L1005187_1509_Huus.jpg
L1006410_1509_FaimFatale.jpg
L1005160_1509_NTGent.jpg
Bluet_Y6A5362.jpg

Bluet


SCROLL DOWN

Bluet


De schoonheid en de eenvoud van de natuur in je interieur brengen. Met die gedeelde passie gaven HUUS en zaakvoerder Daniël vorm aan de nieuwe winkel van Bluet op het Sint-Baafsplein in Gent. De fairtrade bloemen, kamerplanten en potten komen ten volle tot hun recht tegen een achtergrond van decoratieve kalk- en leempleisters.

Roomin-Gent-Living-Room-4.jpg

Roomin


Roomin


In de nieuwste belevingswoning van het Belgisch interieurplatform Roomin ontdek je hoe HUUS en negentien andere partners een oude herenwoning hebben omgetoverd tot de meest inspirerende plek in Gent voor interieuradepten. Tot en met 18 december 2016 is de belevingswoning vrij te bezoeken, van donderdag tot zondag 11-18u. Benieuwd naar de komende events in Roomin Gent? Ontdek ze hier.

Franz_Gustav_220.jpg

Franz Gustav


Franz Gustav


Begin 2016 startte gewezen parlementslid Jan Roegiers in dit mooie hoekpand de nieuwe koffie-, ontbijt- en brunchbar Franz Gustav. Je bruncht er de hele dag door: van mini- of maxibrunch tot een zoet of hartig assortiment, er is voor ieder wat wils. Bart Degryse (Flow-interior) tekende het interieur dat baadt in een zee van licht en een warme, huiselijke sfeer kreeg door het gebruik van natuurverf, kalei en kalk- en leempleister.

L1006016_1509_apuura.jpg

A Puur A


A Puur A


A.PUUR.A, Katrien Buyle: "Christine Allaeys van HUUS begreep mij onmiddellijk toen ik haar vertelde over mijn renovatieplannen in onze winkel te Gent. Voor de ontwerpen van A.PUUR.A vind ik de materiaalkeuze, de natuurlijke uitstraling en textuur heel belangrijk. En dat zag ik graag weerspiegeld in onze winkel. Bij HUUS vond ik de juiste materialen met een warme uitstraling."

L1005187_1509_Huus.jpg

Privé woning Destelbergen


Privé woning Destelbergen


Onze opdracht in deze moderne woning: creëer meer geborgenheid, warmte en doorleefdheid met enkele kleine ingrepen. Mét respect voor de zuivere, strakke lijnen van het architecturale ontwerp. HUUS koos voor kalkpleister in de keuken, zwarte leem in de slaapkamer en houten wandbekleding in het bureau. Leuk extraatje voor de kinderkamer: magneetvlies en bordverf.

L1006410_1509_FaimFatale.jpg

Faim Fatale


Faim Fatale


Faim Fatale over hun keuken: "Wat u krijgt, daar is over nagedacht, gebeiteld en geschaafd tot het goed zit, soms complex, soms beresimpel, maar altijd dat net iets meer dan lekker." Wil u ervaren hoe wij dit vertaald hebben naar het interieur? Reserveer hier alvast uw tafel. 

L1005160_1509_NTGent.jpg

NTGent


NTGent


Voor NTGent was 2015 het jaar van de verandering: een nieuwe artistiek-directeur, een nieuwe huisstijl én een nieuw interieur. Bij de kleurkeuze werd maximaal rekening gehouden met de geschiedenis van het gebouw en de uitstraling die past bij een modern stadstheater. Dit project werd gerealiseerd in Keim Optil, een zuiver minerale verf met een uitzonderlijke dekkracht en kleurvastheid.